Astăzi, internetul este o resursă extrem de populară pentru cei singuri, aflați în căutarea jumătății. Însă relațiile romantice între parteneri care s-au cunoscut online nu sunt trainice, au descoperit experții de la Universitatea de Stat din Michigan.

Șansele ca o relație să se oficializeze prin căsătorie sunt mai mici în rândul cuplurilor care s-au cunoscut online, comparativ cu cei care s-au cunoscut în mod direct. Doar 32% dintre cei care și-au întâlnit partenerul pe internet și-au oficializat relația prin căsătorie, potrivit rezultatelor studiului publicat în jurnalul Cyberpsychology, Behavior, and Social Networking. Pentru comparație, procentul celor care s-au căsătorit cu persoana pe care au cunoscut-o în mod nemijlocit este de 67%.

Citește mai departe: Unde NU ar...

Cu toţii ştim că mişcarea este bună pentru starea noastră de spirit şi că exerciţiul fizic pare să fie ca o coardă de siguranţă atunci când stresul vieţii ameninţă să ne doboare. Dar modul în care sportul ne ajută să depăşim momentele nefericite a fost un mister. Până acum.

Depresia este o boală răspândită la scară globală. Peste 53 de milioane de reţete de antidepresive pentru a combate efectele stresului au fost prescrise în anul 2013, numai în Anglia. Deşi sportul este recunoscut ca un stimulent al calităţii vieţii – mintale şi fizice –, până în prezent puţini doctori s-au încumetat să îl prescrie ca înlocuitor al medicamentelor.

Citește mai departe: Muşchii...

Curând, incestul ar putea deveni legal în Germania. Comisia de etică a guvernului spune că interdicția actuală este inacceptabilă, pentru că nu permite autodeterminarea sexuală.

Noua decizie a fost luată în contextul unui caz vechi și cunoscut, ce implică relația incestuoasă dintre un frate și o soră. Patrick Stuebing și Susan Karolewski au fost separați în copilărie și nu au crescut împreună. De fapt, niciunul nu știa de existența celuilalt până când s-au întâlnit, moment la care Patrick avea 24 de ani și Susan, 16.

Citește mai departe: Germania:...

Proiectul de lege pentru legalizarea parteneriatul civil între persoane de același sex a fost respins miercuri de către Camera Deputaților. Proponentul lui, deputatul Remus Cernea, a contestat decizia acuzând nereguli la întocmirea raportului de către Comisia Juridică.

Legea privind recunoașterea uniunilor civile între persoane de același sex a fost respinsă cu 298 de voturi contra 4 favorabile și cu 3 abțineri.

Inițiatorul proiectului de lege, deputatul Remus Cernea, a cerut la începutul dezbaterii amânarea votului. Cernea prefera ca votul să fie luat după ce s-ar fi primit un verdict la sesizarea privind nereguli la întocmirea raportului de către Comisia juridică, pe care a făcut-o în urmă cu câteva luni. Niciun lider de grup parlamentar nu a răspuns însă acestei solicitări.

Citește mai departe: Camera...

Recomandam

Corul Zorilor
Intr-o iesle din Betleem
Ioan Timofte
Slava Tie
Andreea si Andrei Mois
Premiul meu
Otto Pascal
O lume pot schimba
Ruben Diaconu
Nimeni nu-i ca Domnul
Mitica Delibas
Numai harul Tau
Bianca Cernisov
Numai la cruce
The Messengers
Depinde de Tine
Messis
Inchinare
Emma
In bratul Tatalui

 

 

Radio Ekklesia :: Radio Crestin Online

Acum ai posibilitatea de a asculta Radio Ekklesia direct de pe telefonul tau mobil. Click pe imaginea de jos pentru a descarca aplicatia.

Aplicatia  este in curs de dezvoltare. Poate fi descarcata doar de pe site-ul nostru.

Atunci cand instalati aplicatia pe telefon sau tableta sa activati din telefon posibilitatea de a instala aplicatii si din alte surse decat google play.

Radio Ekklesia

Top Crestin Certificat Web radio online: dance, populara, manele...