Astăzi, internetul este o resursă extrem de populară pentru cei singuri, aflați în căutarea jumătății. Însă relațiile romantice între parteneri care s-au cunoscut online nu sunt trainice, au descoperit experții de la Universitatea de Stat din Michigan.

Șansele ca o relație să se oficializeze prin căsătorie sunt mai mici în rândul cuplurilor care s-au cunoscut online, comparativ cu cei care s-au cunoscut în mod direct. Doar 32% dintre cei care și-au întâlnit partenerul pe internet și-au oficializat relația prin căsătorie, potrivit rezultatelor studiului publicat în jurnalul Cyberpsychology, Behavior, and Social Networking. Pentru comparație, procentul celor care s-au căsătorit cu persoana pe care au cunoscut-o în mod nemijlocit este de 67%.

Citește mai departe: Unde NU ar...

Cu toţii ştim că mişcarea este bună pentru starea noastră de spirit şi că exerciţiul fizic pare să fie ca o coardă de siguranţă atunci când stresul vieţii ameninţă să ne doboare. Dar modul în care sportul ne ajută să depăşim momentele nefericite a fost un mister. Până acum.

Depresia este o boală răspândită la scară globală. Peste 53 de milioane de reţete de antidepresive pentru a combate efectele stresului au fost prescrise în anul 2013, numai în Anglia. Deşi sportul este recunoscut ca un stimulent al calităţii vieţii – mintale şi fizice –, până în prezent puţini doctori s-au încumetat să îl prescrie ca înlocuitor al medicamentelor.

Citește mai departe: Muşchii...

Curând, incestul ar putea deveni legal în Germania. Comisia de etică a guvernului spune că interdicția actuală este inacceptabilă, pentru că nu permite autodeterminarea sexuală.

Noua decizie a fost luată în contextul unui caz vechi și cunoscut, ce implică relația incestuoasă dintre un frate și o soră. Patrick Stuebing și Susan Karolewski au fost separați în copilărie și nu au crescut împreună. De fapt, niciunul nu știa de existența celuilalt până când s-au întâlnit, moment la care Patrick avea 24 de ani și Susan, 16.

Citește mai departe: Germania:...

Proiectul de lege pentru legalizarea parteneriatul civil între persoane de același sex a fost respins miercuri de către Camera Deputaților. Proponentul lui, deputatul Remus Cernea, a contestat decizia acuzând nereguli la întocmirea raportului de către Comisia Juridică.

Legea privind recunoașterea uniunilor civile între persoane de același sex a fost respinsă cu 298 de voturi contra 4 favorabile și cu 3 abțineri.

Inițiatorul proiectului de lege, deputatul Remus Cernea, a cerut la începutul dezbaterii amânarea votului. Cernea prefera ca votul să fie luat după ce s-ar fi primit un verdict la sesizarea privind nereguli la întocmirea raportului de către Comisia juridică, pe care a făcut-o în urmă cu câteva luni. Niciun lider de grup parlamentar nu a răspuns însă acestei solicitări.

Citește mai departe: Camera...

Recomandam

Ruben Diaconu
Nimeni nu-i ca Domnul
Mitica Delibas
Numai harul Tau
Bianca Cernisov
Numai la cruce
The Messengers
Depinde de Tine
Messis
Inchinare
Emma
In bratul Tatalui
Hiticas Emanuela
Pe drumul catre patria iubirii
Relu si Tabita Niculai
Fii calauza mea
Daniel si Genoveva Spoiala
Pentru Tine, scump Isuse
Ramona Condor si George Ciurdas
Ce mare esti, Doamne

 

 

Radio Ekklesia :: Radio Crestin Online

Ai posibilitatea de a asculta Radio Ekklesia direct de pe telefonul mobil. Instaleaza aplicatia TuneIn, si cauta Radio Ekklesia.

Radio Ekklesia :: Radio Crestin Online

Top Crestin Certificat Web radio online: dance, populara, manele...