La sfârșitul lunii februarie, președintele Ugandei, Yoweri Museveni, a semnat legea antihomosexualitate. Decizia a stârnit reacții negative din partea țărilor care ajută financiar Uganda. Ceea ce putea să rămână o problemă națională a ajuns să provoace nemulțumiri internaționale.

Pe 24 februarie 2014 a fost aprobată legea antihomosexualitate în Uganda, care condamnă actele de „homosexualitate agravată" la închisoare pe viață, informează CNN. Inițial, proiectul de lege prevedea pedeapsa cu moartea pentru unele fapte homosexuale, dar, ulterior, aceasta a fost înlocuită cu închisoarea pe viață, pentru că „închisoarea pe viață este mai bună deoarece le oferă șansa contravenienților să fie reabilitați. Uciderea lor s-ar putea să nu ajute foarte mult", a declarat ministrul James Buturo, liderul Ministerului Eticii și al Integrității.

Citește mai departe:Comunitatea...

Sigur ai întrerupt măcar o dată o discuție ca să răspunzi la telefon sau ca să verifici notificări pe e-mail sau pe rețelele de socializare. Micile întreruperi par inofensive. Cercetătorii au ajuns însă la concluzia că ne distrug încet-încet relațiile. 

Potrivit unui studiu realizat de către VitalSmarts pe 2.025 de persoane, 9 din 10 participanţi au spus că cel puţin o dată pe săptămână li s-a întâmplat ca prietenii să nu le mai ofere atenţia cuvenită sau nu mai fie deloc atenţi la discuţia pe care o purtau, din cauza faptului că îşi verificau dispozitivele digitale. Nu mai puţin de 89% dintre participanţi au distrus anumite relaţii din cauza folosirii neadecvate a tehnologiei, notează blogs.kqed.org.

Aproximativ 87% dintre respondenţi au spus că această problemă este mai acută în prezent faţă de acum câţiva ani. Mai bine de 90% dintre participanţii la studiu au spus că sunt de acord cu faptul că reţelele de socializare sau mesajele nu ar trebui folosite atunci când persoana în cauză conduce, se află la biserică, la şcoală sau în timp ce ia masa cu familia. Cu toate acestea, în urma studiului s-a constatat că 93% au văzut în mod regulat persoane care îşi verifică telefonul spre exemplu, în timp ce conduc, 67% în timpul cinei, 35% la biserică şi 25% la şcoală.

Citește mai departe:Tehnologia...

Beneficiile obținute în urma sacrificării timpului destinat odihnei, cu scopul de a-ți finaliza sarcinile, sunt semnificativ mai mici dacă ne raportăm la pericolele la care te expui în urma privării de somn.

Experții recomandă în medie 7-9 ore de somn pe noapte, însă intervalul poate varia în funcție de mai mulți factori, precum gradul de activitate zilnică, stilul de viață, sănătatea sau vârsta, scrieWeb MD. Atunci când organismul este privat de perioada necesară de odihnă pot apărea o serie de probleme care îți afecteză sănătatea fizică, dar și psihică.

Citește mai departe:Prețul...

Părinţii britanici nu trebuie să-şi mai facă griji că tinerii folosesc Facebook în exces. Potrivit unui studiu recent, reţeaua socială nu prezintă niciun interes pentru adolescenţii britanici cu vârste curprinse între 16 şi 18 ani. Ba chiar tinerii sunt ruşinaţi să fie asociaţi cu Facebook, reţea foarte apreciată în schimb de părinţii lor.

Părinţii au învăţat cum să folosească site-ul şi văd platforma ca o modalitate de a păstra legătura cu restul familiei. Drept urmare, tinerii se îndreaptă către alte lucruri mai cool, mai spune acesta. Serviciile care au devenit populare în Marea Britanie sunt Twitter, Instagram, WhatsApp şi Snapchat, cu care părinţii nu sunt familiarizaţi.

Citește mai departe:Studiu:...

În fiecare an, retrospectivele încearcă să surprindă cât mai mult din vârfurile de lance, din evenimentele de extremă bucurie şi succes. Rareori însă, la ora bilanţului, sunt luate în considerare cele mai vulnerabile comunităţi şi se analizează situaţia celor pentru care sfârşitul de an nu aduce nimic mai bun.

Dacă ar fi ca acum să ne întrebăm ce a însemnat anul 2013 pentru câteva comunităţi internaţionale marginalizate, retrospectiva apare mai degrabă ca una sumbră şi pe alocuri tragică.

Mai întâi, facem o oprire în Siria şi în taberele de refugiaţi pe care le tot lasă în urmă acest război. 2013 a însemnat al treilea an de conflicte, al cărui final nu se întrevede nici acum. Din cele 22 de milioane de persoane, aproape 2,5 milioane trăiesc în corturi în Liban, Iordania, Turcia şi Irak.

Apoi, facem o oprire în Republica Democrată Congă, care a pierdut un număr egal de refugiaţi, dar în decurs de 20 de ani. Conflictul îşi ia tributul în vieţi de copii. 170 din 1.000 de copii mor înainte de împlinirea vârstei de cinci ani, din cauza conflictelor armate şi 60% dintre familii suferă de inaniţie.

Citește mai departe:...

Recomandam

Emma
In bratul Tatalui
Hiticas Emanuela
Pe drumul catre patria iubirii
Relu si Tabita Niculai
Fii calauza mea
Daniel si Genoveva Spoiala
Pentru Tine, scump Isuse
Ramona Condor si George Ciurdas
Ce mare esti, Doamne
Damaris Cauneac
Iata Mielul Lui Dumnezeu
Cristian si Cristiana Vaduva
Spala-mi inima vol.7
Elim Harmony Band - Promisiuni
Sebi Vlad - La umbra aripilor Tale
Messis - Crede

Asculta Radio Ekklesia in:

Winamp

Vrei sa asculti Radio Ekklesia direct in Winamp. Nimic mai simplu. Click pe imaginea alaturata si descarca fisierul de ascultare, apoi deschide-l in Winamp.

 
 
Media Player

Vrei sa asculti Radio Ekklesia direct in Media Player. Nimic mai simplu. Click pe imaginea alturata si descarca fisierul de ascultare, apoi deschide-l in Media Player.

 
 
 
 
Telefonul Nokia

Poti sa asculti Radio Ekklesia de pe telefonul Nokia. Downloadeaza si instaleza aplicatia Nokia Internet Radio pe telefonul tau Nokia. 

Aplicatia o poti downloada de aici

Windows Phone

Ai un telefon cu sistem de operare Windows Phone si vrei sa asculti Radio Ekklesia ? Nimic mai simplu. Instaleaza aplicatia TuneIn pentru Windows Phone de aici . Cu un simplu clik pe butonul Get the App, ai downloadat aplicatia si poti asculta Radio Ekklesia. 

 

iPhone, iPod and iPad

Esti detinator de iPhone, iPod sau iPad si vrei sa asculti Radio Ekklesia ? Nimic mai simplu. Instaleaza aplicatia TuneIn de aici . Cu un simplu clik pe butonul Get the App, ai downloadat aplicatia si poti asculta Radio Ekklesia. 

Telefoane cu Android

Ai un telefon cu sistem de operare Android si vrei sa asculti Radio Ekklesia ? Nimic mai simplu. Instaleaza aplicatia TuneIn pentru Android de aici . Cu un simplu clik pe butonul Get the App, ai downloadat aplicatia si poti asculta Radio Ekklesia.

Top Crestin Certificat Web radio online: dance, populara, manele...