Anul 2015 anunță evenimente care riscă să le depășească în intensitate pe cele din anul care tocmai s-a încheiat. Un motiv este și faptul că există un interes selectiv din partea marilor puteri pentru stingerea sau prevenirea conflictelor. Un sondaj recent ilustrează modul în care prioritățile politicii externe influențează parcursul evenimentelor.

Este vorba despre definirea intereselor naționale și stabilirea unor priorități de politică externă. Acesta este motivul pentru care Statele Unite ale Americii au fost mult mai preocupate de oprirea Statului Islamic în Siria și Irak decât, de exemplu, de încetarea războiului civil din Republica Centrafricană.

Citește mai departe: Conflictele...

Astăzi, internetul este o resursă extrem de populară pentru cei singuri, aflați în căutarea jumătății. Însă relațiile romantice între parteneri care s-au cunoscut online nu sunt trainice, au descoperit experții de la Universitatea de Stat din Michigan.

Șansele ca o relație să se oficializeze prin căsătorie sunt mai mici în rândul cuplurilor care s-au cunoscut online, comparativ cu cei care s-au cunoscut în mod direct. Doar 32% dintre cei care și-au întâlnit partenerul pe internet și-au oficializat relația prin căsătorie, potrivit rezultatelor studiului publicat în jurnalul Cyberpsychology, Behavior, and Social Networking. Pentru comparație, procentul celor care s-au căsătorit cu persoana pe care au cunoscut-o în mod nemijlocit este de 67%.

Citește mai departe: Unde NU ar...

Cu toţii ştim că mişcarea este bună pentru starea noastră de spirit şi că exerciţiul fizic pare să fie ca o coardă de siguranţă atunci când stresul vieţii ameninţă să ne doboare. Dar modul în care sportul ne ajută să depăşim momentele nefericite a fost un mister. Până acum.

Depresia este o boală răspândită la scară globală. Peste 53 de milioane de reţete de antidepresive pentru a combate efectele stresului au fost prescrise în anul 2013, numai în Anglia. Deşi sportul este recunoscut ca un stimulent al calităţii vieţii – mintale şi fizice –, până în prezent puţini doctori s-au încumetat să îl prescrie ca înlocuitor al medicamentelor.

Citește mai departe: Muşchii...

Curând, incestul ar putea deveni legal în Germania. Comisia de etică a guvernului spune că interdicția actuală este inacceptabilă, pentru că nu permite autodeterminarea sexuală.

Noua decizie a fost luată în contextul unui caz vechi și cunoscut, ce implică relația incestuoasă dintre un frate și o soră. Patrick Stuebing și Susan Karolewski au fost separați în copilărie și nu au crescut împreună. De fapt, niciunul nu știa de existența celuilalt până când s-au întâlnit, moment la care Patrick avea 24 de ani și Susan, 16.

Citește mai departe: Germania:...

Recomandam

Ionut Craciun
Te inalt, Domnul meu !
Corul Zorilor
Intr-o iesle din Betleem
Ioan Timofte
Slava Tie
Andreea si Andrei Mois
Premiul meu
Otto Pascal
O lume pot schimba
Ruben Diaconu
Nimeni nu-i ca Domnul
Mitica Delibas
Numai harul Tau
Bianca Cernisov
Numai la cruce
The Messengers
Depinde de Tine
Messis
Inchinare

 

 

Radio Ekklesia :: Radio Crestin Online

Acum ai posibilitatea de a asculta Radio Ekklesia direct de pe telefonul tau mobil. Click pe imaginea de jos pentru a descarca aplicatia.

Aplicatia  este in curs de dezvoltare. Poate fi descarcata doar de pe site-ul nostru.

Atunci cand instalati aplicatia pe telefon sau tableta sa activati din telefon posibilitatea de a instala aplicatii si din alte surse decat google play.

Radio Ekklesia

Top Crestin Certificat Web radio online: dance, populara, manele...