Conform constatărilor, anul trecut în cadrul proiectului „30 de Zile pentru Lumea Musulmană“ au fost implicați mai mulți participanți decât în anii precedenți. Multiplele articole furnizate de cercetătorul David Garrison, din cartea sa intitulată „Un vânt în Casa Islamului“, ne-au arătat care sunt efectele rugăciunilor noastre. Anul acesta vom continua explorarea celor Nouă Camere din Casa Islamului pentru a vedea locurile din lumea musulmană în care oamenii se mai întorc la Cristos.

În lumea musulmană, există mai multe feluri de mişcări care influențează schimbarea traiectoriei pe calea credinței. Războiul şi terorismul cauzează migraţia a milioane de musulmani, care sunt nevoiți să-și părăsească locuinţele și să-și găsească un adăpost dincolo de granițele țării lor. Acest lucru, poate oferi oportunitatea de a-L întâlni pe Isus într-o altă ţară. În acest context tragic, musulmanii ajung să își pună întrebări esențiale vis-a-vis de ceea ce cred, iar ca rezultat, să-și îndrepte direcția într-o altfel de călătorie, și anume - cea a credinței. Dincolo de aceasta, realizăm și ne rugăm pentru toți acești musulmani care niciodată nu au auzit despre istoria vieţii lui Isus.

Te invităm să te alături acestei călătorii în jurul lumii, susținând în rugăciune lumea musulmană și devenind astfel, tot mai conștient de dragostea lui Dumnezeu pentru acest popor.

Mulţumim că te rogi!

Editorii

30 de Zile Internaţional

Calendarul de rugăciune poate fi comandat de pe site-ul www.stiricrestine.ro

Recomandam

Lucian si Adelina Susanu
Cantecul inimii
Messis
Colinde
Ioan Timofte
Ramai credincios
Speranta si prietenii
Ierusalime
Ionut Craciun
Te inalt, Domnul meu !
Corul Zorilor
Intr-o iesle din Betleem
Ioan Timofte
Slava Tie
Andreea si Andrei Mois
Premiul meu
Otto Pascal
O lume pot schimba
Ruben Diaconu
Nimeni nu-i ca Domnul

Radio Ekklesia :: Radio Crestin Online

Asculta Radio Ekklesia in aplicatia TuneIn. Este disponibila pe telefoane Android, iPhone, precum si pe televizoare smart Samsung.

Top Crestin Certificat Web radio online: dance, populara, manele...