Primavara se arata bogata in lansari de albume, si acest fapt ne bucura, pe noi, iubitorii de muzica crestina.
Va prezentam si albumul Ramai credincios , interpretat de Ioan Timofte. Albumul costa 20 lei si poate fi comandat de pe site-ul www.speranta.ro

Iar noi, cei de la radio ekklesia , vom avea grija ca noutatile din aceasta primavara sa se regaseasca in playlist-ul nostru.

Studio Speranta aduce in atentia noastra albumul Ierusalim - Speranta si prietenii. Albumul contine o serie de melodii cunoscute si noi, avand ca tema sarbatoarea Pastelui.
Albumul este disponibil atat in format mp3 cat si video. Il puteti achizitiona de pe site-ul www.speranta.ro

Costul albumului este de 15 lei.

E timpul să ne întoarcem la vechile obiceiuri, la ceea ce ne leagă cu atâta putere de pământul românesc. Lemnele trosnind în sobă, zăpada mare, frigul care îngheață pietrele și portul specific românesc ne introduc fără prea multe detalii în cea mai frumoasă sărbătoare a anului.

Citește mai departe: S-a lansat...

Cu un aer proaspăt și o interpretare caracteristică, Ioan Timofte aduce un plus de culoare într-o iarnă albă. Crăciunul nu e despre noi, ci despre ceilalți, iar mai mult decât atât, e despre Pruncul care într-un moment decisiv a ales să își dea viața pentru păcatele omenirii întregi. Acelui Prunc îi dăm slavă și așteptăm să revină ca să ne desăvârșească și împreună cu El să moștenim splendoarea cerească.

Citește mai departe: Ioan...

Ne bucuram sa adaugam in playlist-ul Radio Ekklesia, albumul Premiul meu lansat de Andreea si Andrei Mois. Albumul contine 12 melodii care va vor face ziua mai frumoasa. Albumul poate fi achizitionat de pe iTunes si Amazon .

Albumul mai poate fi comandat si de la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Citește mai departe: Andreea si...

Recomandam

Lucian si Adelina Susanu
Cantecul inimii
Messis
Colinde
Ioan Timofte
Ramai credincios
Speranta si prietenii
Ierusalime
Ionut Craciun
Te inalt, Domnul meu !
Corul Zorilor
Intr-o iesle din Betleem
Ioan Timofte
Slava Tie
Andreea si Andrei Mois
Premiul meu
Otto Pascal
O lume pot schimba
Ruben Diaconu
Nimeni nu-i ca Domnul

Radio Ekklesia :: Radio Crestin Online

Asculta Radio Ekklesia in aplicatia TuneIn. Este disponibila pe telefoane Android, iPhone, precum si pe televizoare smart Samsung.

Top Crestin Certificat Web radio online: dance, populara, manele...