Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 20 ianuarie - 2 februarie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

Citește mai departe:Prognoza...

Aproape 200 de milioane de americani îndură cele mai scăzute temperaturi din ultimii 20 de ani, provocate de vortexul polar. Aceste temperaturi extreme, însoţite de ninsori şi ploi îngheţate, au provocat moartea a 10 persoane în mai puţin de o săptămână.

Cele mai scăzute temperaturi au fost înregistrate în zone precum Alabama, Georgia, Tennessee, Arkansas, Michigan, Maryland, Ohio, Pennsylvania şi New York. Cea mai scăzută temperatură, de -37º C, a fost înregistrată în Embarrass, Minnesota. Gerul a afectat şi regiunile mai calde, precum California şi Florida. În orașul Atlanta din statul american Georgia, temperaturile au fost cu 25º C mai mici decât cele normale pentru această perioadă a anului. Chiar şi în Hawaii s-au înregistrat temperaturi care au coborât până la -7º C, notează BBC.

Citește mai departe:Temperaturi...

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 2 - 15 decembrie, în fiecare regiune a ţării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

Citește mai departe:Prognoza...

 

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 25 noiembrie – 08 decembrie 2013. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

 

Citește mai departe:ANM:...

Recomandam

Emma
In bratul Tatalui
Hiticas Emanuela
Pe drumul catre patria iubirii
Relu si Tabita Niculai
Fii calauza mea
Daniel si Genoveva Spoiala
Pentru Tine, scump Isuse
Ramona Condor si George Ciurdas
Ce mare esti, Doamne
Damaris Cauneac
Iata Mielul Lui Dumnezeu
Cristian si Cristiana Vaduva
Spala-mi inima vol.7
Elim Harmony Band - Promisiuni
Sebi Vlad - La umbra aripilor Tale
Messis - Crede

Asculta Radio Ekklesia in:

Winamp

Vrei sa asculti Radio Ekklesia direct in Winamp. Nimic mai simplu. Click pe imaginea alaturata si descarca fisierul de ascultare, apoi deschide-l in Winamp.

 
 
Media Player

Vrei sa asculti Radio Ekklesia direct in Media Player. Nimic mai simplu. Click pe imaginea alturata si descarca fisierul de ascultare, apoi deschide-l in Media Player.

 
 
 
 
Telefonul Nokia

Poti sa asculti Radio Ekklesia de pe telefonul Nokia. Downloadeaza si instaleza aplicatia Nokia Internet Radio pe telefonul tau Nokia. 

Aplicatia o poti downloada de aici

Windows Phone

Ai un telefon cu sistem de operare Windows Phone si vrei sa asculti Radio Ekklesia ? Nimic mai simplu. Instaleaza aplicatia TuneIn pentru Windows Phone de aici . Cu un simplu clik pe butonul Get the App, ai downloadat aplicatia si poti asculta Radio Ekklesia. 

 

iPhone, iPod and iPad

Esti detinator de iPhone, iPod sau iPad si vrei sa asculti Radio Ekklesia ? Nimic mai simplu. Instaleaza aplicatia TuneIn de aici . Cu un simplu clik pe butonul Get the App, ai downloadat aplicatia si poti asculta Radio Ekklesia. 

Telefoane cu Android

Ai un telefon cu sistem de operare Android si vrei sa asculti Radio Ekklesia ? Nimic mai simplu. Instaleaza aplicatia TuneIn pentru Android de aici . Cu un simplu clik pe butonul Get the App, ai downloadat aplicatia si poti asculta Radio Ekklesia.

Top Crestin Certificat Web radio online: dance, populara, manele...