Moritz Erhardt, un tânăr de 21 de ani, care făcea practică la Bank of America Merrill Lynch, a murit săptămâna trecută după trei nopți în care a muncit non-stop.

Deși nu s-a făcut nicio legătură directă între decesul său și programul de la bancă, incidentul a pus din nou în lumină acest sistem, în care proaspeții studenți nu pot să își impresioneze șefii decât arătând că sunt dispuși să sacrifice orice și să lucreze încontinuu. Un stagiu de practică precum cel pe care îl făcea Erhardt se plătește în jur de 70.500 de dolari pe an, scrie CNN.

„Adevăratele motive sunt culturale. Nopțile petrecute muncind sunt un fel de ritual. Arată că interniștii sunt dispuși să se sacrifice pentru muncă, iar angajatorii țin mai mult să vadă acest tip de angajament, decât să vadă productivitate", explică profesorul de afaceri Andre Spicer.

Citește mai departe:A dat totul...

Recomandam

Emma
In bratul Tatalui
Hiticas Emanuela
Pe drumul catre patria iubirii
Relu si Tabita Niculai
Fii calauza mea
Daniel si Genoveva Spoiala
Pentru Tine, scump Isuse
Ramona Condor si George Ciurdas
Ce mare esti, Doamne
Damaris Cauneac
Iata Mielul Lui Dumnezeu
Cristian si Cristiana Vaduva
Spala-mi inima vol.7
Elim Harmony Band - Promisiuni
Sebi Vlad - La umbra aripilor Tale
Messis - Crede

Asculta Radio Ekklesia in:

Winamp

Vrei sa asculti Radio Ekklesia direct in Winamp. Nimic mai simplu. Click pe imaginea alaturata si descarca fisierul de ascultare, apoi deschide-l in Winamp.

 
 
Media Player

Vrei sa asculti Radio Ekklesia direct in Media Player. Nimic mai simplu. Click pe imaginea alturata si descarca fisierul de ascultare, apoi deschide-l in Media Player.

 
 
 
 
Telefonul Nokia

Poti sa asculti Radio Ekklesia de pe telefonul Nokia. Downloadeaza si instaleza aplicatia Nokia Internet Radio pe telefonul tau Nokia. 

Aplicatia o poti downloada de aici

Windows Phone

Ai un telefon cu sistem de operare Windows Phone si vrei sa asculti Radio Ekklesia ? Nimic mai simplu. Instaleaza aplicatia TuneIn pentru Windows Phone de aici . Cu un simplu clik pe butonul Get the App, ai downloadat aplicatia si poti asculta Radio Ekklesia. 

 

iPhone, iPod and iPad

Esti detinator de iPhone, iPod sau iPad si vrei sa asculti Radio Ekklesia ? Nimic mai simplu. Instaleaza aplicatia TuneIn de aici . Cu un simplu clik pe butonul Get the App, ai downloadat aplicatia si poti asculta Radio Ekklesia. 

Telefoane cu Android

Ai un telefon cu sistem de operare Android si vrei sa asculti Radio Ekklesia ? Nimic mai simplu. Instaleaza aplicatia TuneIn pentru Android de aici . Cu un simplu clik pe butonul Get the App, ai downloadat aplicatia si poti asculta Radio Ekklesia.

Top Crestin Certificat Web radio online: dance, populara, manele...